video

Nemt, hurtigt, sikkert.


Montering af vinduer og døre

Tømrer isætter topstyret vindue i murstensvilla.

Her et eksempel på en gængs montering af et vindue i et almindeligt murstenshus.

Tømrer lærling monterer yderdør i træhus.

En dygtig lærling får hurtigt tag på fidusen med WinMax. Her monteres en yderdør i et træbeklædt murstenshus. Læg mærke til hvor nemt det er for ham at justere og opnå et perfekt resultat.

Montering af en indvendig dør.

Har du syv minutter tid? Så kort tid tager det at fastspænde, justere og montere en indvendig dør. Videoen er "realtime" fra begyndelse til slut. Ingen bøvl, kun kontinuerlig fremgang på kun 7 minutter.

Montering af stor dobbeltdør i udestue.

Man skulle ikke tro sine egne øjne. Men denne store dobbeltdør er fastspændt med kun 6 WinMax. Winmax er så stærk, at man både kan isætte dørene, og samtidig åbne dem på vidt gab. WinMax tåler stor belastning og holder elementet sikkert på plads. Tør du gøre dette med kiler?

Montering af vindue indefra.

Her et eksempel på montering af et vindue fra indersiden. WinMax fleksible greb tillader montering af elementer hvor du f.eks. har en dyb lysning, eller på svært tilgængelige steder og hvor det normalt er meget vanskeligt at bruge kiler.

WinMax, også til andet end vinduer & døre.

Har du også droppet kiler og puder til montering af vinduer og døre som de fleste af dine kolleger? Så kommer her lidt inspiration til hvad WInMax også kan bruges til. F.eks. her ved millimeterpræcis nivellering af en terrasse.